
Melmelada de Taronges amargues amb garrofa i un toc de vainilla de 230 gr.

Melmelada de Taronges amargues amb garrofa i un toc de vainilla de 50 gr.
Que la taronja amarga amb xocolata és un clàssic ja se sabia i per tant, substituir la xocolata per la garrofa és obvi que hi ha una part de l’experiment assegurat.
El resultat però, ha superat totes les expectatives. La garrofa, amb el seu color dominant ha convertit la textura de la melmelada en una imatge de xocolata negra líquida.
El divertit és quan fas la primera mossegada, La visió marronosa deixa pas al sabor fresc, agredolç de la taronja. Al cap d’uns segons, sobre la melositat ataronjada s’hi sobreposa una textura finament terrosa que et transporta a la duresa axocolatada de la garrofa. Els dos gustos contraposats en textura, color i sabor estableixen un diàleg sense precedents.
Només hi falta un tercer protagonista: la vainilla, que apareix en el punt final per amorosir i acoblar els sabors, fent que, per les mandíbules, passi una corrent elèctrica. Elegància gustativa!
La veritat és que les arts màgiques de la Roser, amb ingredients senzills i naturals, estan fent aparèixer una melmelada plena de registres gustatius insospitats.
T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
A partir d’aquest any estem emprant el xarop d’atzavara, el sucre de canya integral i el sucre de canya golden, amdós, amb certificat ecològic, de la casa BioSpirit.
Retroenllaç: Cal Lluc a les fires de Santa Teresa del Vendrell | espai cal lluc